Verhuur Vakantiehuis

Mobirise Website Builder

Casa Fiore

CasaFiore

Onze prachtig gerestaureerde boerderij hebben wij vanaf 2023 in de verhuur, ligt midden in het mooie buitengebied van Le Marche en is van vele gemakken voorzien. Natuurlijk zijn het zwembad, 500 cm doorsnee en 120 cm diep, waar je gebruik van kunt maken en het overdekte terras de blikvangers. Het uitzicht is fantastisch en de BBQ staat natuurlijk tot jullie beschikking.
Het huis is gelegen op 1 km afstand van Montefiore dell'Aso. Dit ligt in de provincie Ascoli Piceno in Le Marche. Het strand van de Adriatische kust is op 8 km. Het monte Sibillini gebergte is op ca. een half uurtje rijden waar mooie natuurwandelingen te maken zijn. 

Faciliteiten

Het huis is voorzien van WiFi.
Op de begane grond kom je onder de veranda binnen. Rechts is er een sfeervolle woonkeuken voorzien alle benodigdheden, zoals een Boretti fornuis met oven, grote koelkast met vriezer, een koffie[bonen]apparaat en vaatwasser. In de bijkeuken is een wasmachine + droger. Naast de bijkeuken is het toilet. 
Als je bij binnenkomst naar links gaat vind je de ruime woonkamer. Hier staat een eettafel. Er is een TV met een o.a. Netflix.
Je kunt via de Chromecast je eigen TV kanalen bekijken.
Vanonder de ruime overkapping heb je een fantastisch uitzicht over het dal en het Monte Sibillini gebergte. 's avonds kun je genieten van de lichtjes van de stadjes Moresco en Monterubbiano aan de ander kant van het dal. Een BBQ is natuurlijk ook aanwezig (kolen).
Op de eerste verdieping bevindt zich de master-bedroom met een 2- persoons bed. Op de andere slaapkamer vind je 2 losse bedden en een stapelbed.
De badkamer is voorzien van een douche, een dubbele wastafel en toilet.


Mobirise Website Builder

Woonkamer CasaFiore

Mobirise Website Builder

Woonkeuken CasaFiore

Mobirise Website Builder

Kinderkamer CasaFiore

Mobirise Website Builder

Master Bedroom CasaFiore

Mobirise Website Builder

Terras CasaFiore

Mobirise Website Builder

Badkamer CasaFiore

Mobirise Website Builder

Zwembad CasaFiore

Free AI Website Maker